Friday 26 January 2007

Feeling Blue ///On a des bleus

My Friday night White Knights team could have won tonight, except for a lapse of about five minutes when the Blue team scored four goals. It ended up 4-3, and their best players were their best players (especially Pascal, who is fast, skilled and hungry for goals. He got 3). We played our usual team game, passing, covering on defense, but it wasn't enough as they outchanced us and outscored us as well.

///Mes Blancs auraient pu gagner ce soir, sauf pour une période de cinq minutes où les Bleus on marqué quatre buts d'affilée pour gagner 4 à 3. Leurs meilleurs joueurs ont excellé (surtout Pascal, qui est vite, talentueux et qui a la rage de marquer des buts. Il en a eu trois.) On a joué en équipe, avec de bonnes passes et une bonne couverture défensive, mais ils ont eu plus de chances de marquer et nous ont dépassé au tableau indicateur, là où ça compte.